De gezichten achter 10%-CC

Ons team bestaat uit adviseurs met een ruime werkervaring in zowel grote complexe als in kleinere organisaties zowel in de commerciële sector als in het publieke domein. Zij zijn in staat met de juiste analyses vraagstukken te doorgronden en oplossingen aan te dragen . Zij beschikken over goede sociale antennes om medewerkers en teams te begeleiden in het realiseren van de veranderingsresultaten.

Ons team kenmerkt zich verder door:

Een no nonsense en laagdrempelige aanpak

Veel expertise op de gebieden van Teamontwikkeling, Projectmanagement en Procesoptimalisatie

Vaste medewerkers en een vaste groep associés

Doelgericht, flexibel, en straalt energie en enthousiasme uit

Ruime ervaring in de Gezondheidszorg, Transport & Logistiek, Productie, Zakelijke dienstverlening en het Publieke domein

een multidisciplinaire werkwijze

Management
ICT
Facilitair
Marketing
Communicatie
HR

Met onze natuurlijke nieuwsgierigheid tezamen met grote ervaring dringen wij vlot tot de kern door.

De drijvende krachten achter 10% Change Company

robbert-def-copy

Robbert van Schendel

Pragmatisch en doelgericht

Wordt geïnspireerd door mensen met passie. Of dat nu in het werk is, de sport of muziek. Het beste uit jezelf halen en delen met anderen is zijn motto.

Senior (project)manager en coach/adviseur met visie, en met een brede en diepgaande kennis betreffende organisatieontwikkelingen, Agile werken, Lean implementatie en het vakgebied Bedrijfsvoering/HRM. Meer dan 30 jaar ervaring bij internationale en nationale bedrijven, overheden en in de Zorgsector.

Robbert zet mensen in hun kracht. Schakelt gemakkelijk met verschillende niveaus binnen en tussen organisaties. Staat voor een heldere communicatie zowel intern als extern. Werkt vanuit de gedachte ‘van buiten naar binnen’.
Analyseert de problemen scherp, heeft oog voor stakeholders en betrokkenen in het proces en neemt hen op een prettige wijze ‘mee’. Zet heldere lijnen neer in complexe situaties.

hand-def

Hans Pareau Dumont

Creatief en verbindend

Is gedreven om met anderen iets nieuws te realiseren, zowel in het werk als daarbuiten.

Ruime ervaring in grote complexe als kleine organisaties, zowel in de commerciële sector als het publieke domein. Was zowel actief als leidinggevende, adviseur en projectleider. Werkte ruim 10 jaar bij verschillende gerenommeerde adviesbureaus. Is naast Lean/Agile en scrum master gecertificeerd voor het afnemen van Insights Discovery profieltesten en het opstellen van teamprofielen. Hans kijkt overstijgend naar de verschillende disciplines en werkvelden en zoekt en brengt de samenhang tussen de losse onderdelen. Heeft een goede intuïtie ontwikkeld voor organisatie-aspecten als processen, cultuur en gedrag. In zijn analyses weet hij zowel de zakelijke kant goed met de ´zachte` aspecten van organisaties te combineren.

Hans is toegankelijk en schakelt makkelijk tussen de top en de werkvloer en weet deze goed te verbinden. Puzzelt graag om te komen tot de oplossing van complexe vraagstukken en verliest daarbij niet de lange termijn uit het oog.

foto-erwin

Erwin Croes

Structurerend en creatief

Is gedreven om een doelstelling of idee verder te ontwikkelen en vervolgens te brengen van A naar Z.

Ervaring bij zowel grote complexe als bij middelgrote organisaties, in de commerciële-, financiële en gemeentelijke sector). Kennis van Lean in de afgelopen 11 jaar opgebouwd in de rol van coach, projectleider of leidinggevende, en toegepast bij meerdere implementaties op het gebied van (Lean) verbetertrajecten.

Erwin kenmerkt zich door een goede verbinding met de werkvloer te kunnen maken en zijn opdrachten altijd af te ronden met impact. Met goede kennis van de methodiek en creatief denkvermogen, is hij in staat altijd de vertaling naar de praktijk te maken. Sterk in het brengen van structuur zowel in complexe processen als in het werk van anderen.

Anderen beschrijven Erwin als iemand die graag uitdagingen aan gaat, zowel op het gebied van sport als in zijn werk als Lean-consultant. Hierbij kijkt hij hoe processen te verbeteren om met anderen beter resultaat neer te zetten.